Malerarbejde kan være en kompleks opgave, og selv når du hyrer en professionel maler, kan der opstå problemer undervejs. I denne artikel fungerer vi som din tekniske konsulent og hjælper dig med at identificere og løse nogle af de mest almindelige malerfejl. Vi vil også give dig råd om, hvordan du kan forhindre dem i fremtiden.

Er vask altid nødvendigt?

  • Ofte antager folk, at enhver overflade skal vaskes inden malerarbejde påbegyndes. Imidlertid er det ikke altid nødvendigt at vaske en overflade, især hvis den allerede er ren og fri for snavs, støv og olie.
  • En vigtig overvejelse er, om der er synligt snavs, pletter eller madrester på overfladen. Hvis du f.eks. maler et køkkenloft, kan det være nødvendigt at fjerne madrester eller fedtpletter, men for et almindeligt loft er en grundig vask måske unødvendig.
  • Når en professionel maler vurderer dit projekt, skal de kunne afgøre, om vask er nødvendig for at opnå en god malingadhæsion. Det er vigtigt at diskutere dette aspekt med din maler på forhånd for at undgå unødvendige omkostninger.
  • Hvis overfladen allerede er i god stand, og der ikke er behov for vask, kan du muligvis spare tid og penge i projektets samlede omkostninger.